Leasen bij Wemacon Finance 2017-11-14T10:28:21+00:00

Leasen bij Wemacon Finance

Als onderneming wilt u vlot kunnen inspringen op bedrijfsveranderingen of schommelingen op de markt. Het liefst zonder administratieve rompslomp en verlies van tijd en geld. Dan is leasen via WEMACON een slimme zet.

Van bestelwagen tot vrachtwagen

Via Wemacon kunt u nagenoeg elk bedrijfsmiddel leasen. Want of het nu gaat om een een vrachtwagen, een compleet wagenpark, een afzetbak of een containerchassis bij Wemacon doen we er alles aan om tot een geschikte oplossing te komen.

Verschillende oplossingen

Dankzij leasing kunt u efficiënter gebruik maken van uw bedrijfsmiddelen en uw liquiditeiten en leenvermogen inzetten voor andere zaken. Verschillende oplossingen zijn denkbaar. U kunt kiezen voor financial lease met o.a. financiering van de totale kostprijs én de zekerheid van vooraf bekende, vaste termijnbedragen. Uw budgetteringsproces is hierbij zeer gebaat. Of voor netto operational lease, waarbij u het economisch risico verlegt en u de optie heeft om het bedrijfsmiddel te kopen of de lease te verlengen. Welke vorm u ook kiest, als het om leasen gaat, neemt WEMACON finance u graag zoveel mogelijk zorg uit handen. En krijgt u altijd een op maat gesneden ‘objectfinanciering’.

Team van specialisten

Per productgroep staat een team van specialisten klaar om u te adviseren over de verschillende lease-oplossingen. En iedere leaseconstructie wordt precies op de wensen van uw bedrijf afgestemd. Hebt u een seizoensgevoelige onderneming? Dan krijgt u van ons wisselende termijnbedragen. Of u kiest voor een hoge eindbetaling en lage periodieke termijnen, afgestemd op de restwaarde en de met het bedrijfsmiddel te genereren cash-flow.

Doordat WEMACON finance zoveel asset- en branchekennis in huis heeft, zijn wij een volwaardig gesprekspartner voor u. Met objectief en gefundeerd advies over de keuzemogelijkheden. En met een blik die constant op úw toekomst gericht is.

Wat zijn uw voordelen?

U betaalt géén hoge rente doordat wij, door onze grote inkoop en kennis van de markt, met relatief scherpe tarieven in de markt opereren. Scherpe tarieven die we omzetten in uw voordeel. Uw huidige bancaire relatie kunt u normaal handhaven. Middels bepaalde contractformules kunnen wij uw leencapaciteit volledig in tact houden en zelfs incidenteel verhogen. De keuze uit een breed scala aan financieringsmogelijkheden. Financieringsmogelijkheden met variabele looptijden. Gratis haalbaarheidsanalyse.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, gebruik dan het reactieformulier voor meer informatie en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Productfoto

MEER INFORMATIE